DÉZSY SZABÓ GÁBOR

   1983-ban végzett a Színművészeti Főiskolán. Egy év kecskeméti vendégszereplés után a Miskolci Nemzeti színházhoz szerződött, ahol az operett világának táncos-komikus szerepei mellett olyan musical főszerepekben alakított mint a La Mancha lovagja címszerepe, a Kabaré konferansziéja, a Padlás Hercege, vagy az Elisabeth Luchenije. 2001 augusztusától a Budapesti Operett Színház tagja.

 

 

 

BORBÁS ERIKA

    Ének-zenei általános iskola után a szentesi Horváth Mihály gimnázium irodalmi-drámai osztályán érettségizett. Ezután több könnyűzenei lemezen szerepelt vokalistaként. A békéscsabai Tanítóképző főiskola mellett párhuzamosan a Békés Megyei Jókai Színházban tanulta a szakmát. Ezután egy évre Debrecenbe szerződött, 1996 óta a Győri színház tagja.

Főbb szerepei: Grease - Marty; Bűn és bűnhődés - Nasztaszja; West side story - Anita; Hair - Peggy; Hotel Menthol - Klipsz; Jekyll és Hyde - Lucy; illetve az ősszel bemutatásra kerülő Nyomorultak-ban Fantine-t alakítja.

 

 

BRUNNER MÁRTA

   A TV2 „Mindent vagy semmit” című műsorának egykori háziasszonya hetedik éve a Székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja. Ez alatt az idő alatt többek között olyan szerepeket játszott, mint az Oliver Nancyje, a Sziluett Csajági Laurája, vagy a XIV. René Renéje. Ez utóbbira a tavalyi évben Fesztivál díjat kapott. 3 éve jelent meg önnálló szólólemeze Vedd föl a party ütemét címmel.

 

 

VÁRFI SÁNDOR

     Színész - humorista. Gór Nagy Mária Színitanodájában Mensáros László tanítványa volt. 1995 - 2000 között a Székesfehérvári Vörösmarty Színház vezető színésze. A TV nézők elsősorban az HBO Mennyi?30! című kabaréjából, vagy a Família Kft., Kisváros, 7 csatorna, TV a város szélén című szappanoperákból ismerhetik. Önálló szólólemezre készül, melyet Erdélyi András a Back II Black gitárosa ír neki.