Boxer

2019.05.  .
Az állófűtés elromlott, egész télen nem tudtam használni így kiszereltem a helyéről a további javításhoz, ami még várat magára.

 

2019.05.08.
A fürdőszobai nyomáskapcsoló elromlott, ezért egy újat kellett beszerezni és kicserélni. Az utolsó utunk során több dolog is elfogyott így ezeket is pótolni kellene, ezért egy nagyobb beszerző körutat tartottam.

A Kempingvilág-nál beszereztem az alábbi dolgokat:
Automata nyomáskapcsoló, Bambex WC papír, Aqua Soft WC papír, Camperbag WC betét, Micropur vízkezelő, Minitools gázkulcs, WC maszk.

Ja és megrendeltem a megvásárlás óta rossz omnistor alkatrészeit is:
Omnistor 6002 meghajtó szerkezet, Omnistor 6002 végzáró kupakok

A Dósafa Kft.-nél pedig a következőket:
Gázteleszkóp 120N, bútorgomb, játszó asztalpánt
Ebből az egyik gázteleszkóp elromlott, ez cserés de ha már ott voltam töbet is vásároltam és a jókat is erősebbre cseréltem. A szekrényre végre felkerült a 2 ajtónyitó gomb. Az asztalpánt a kettéhajtható asztal fejemben létező megvalósításához kellhet.

Elektroexpressz Kft.:
DIN sinre szerehető időkapcsoló óra
A konnektorba dugható változat melegedett ezért egy komolyabb eszközre cserélném.

Vasvill Bt.:
Villany doboz 4 helyes+ 2 DIN sinre szerehető konnektor
Ebbe fog kerülni az időkapcsoló és a 2 konnektor amit vezérel.

 

2019.05.  .
Az oldalablakot lefóliáztam, hogy ne kelljen mindig lehúzni a sötétítőt. A lakásban csöveket festettem, ebből maradt fehér zománc festék így a rozsdaátalakítóval kezelt foltokat átkentem fehérre.

 

2019.05.14.
A gázpalack kiürült így cserélni kellett. Ebből az alkalomból kipróbáltam a Flaga Gáz Kft. Palackomat automatáját, ami jól szuperált. Egyszerűen és gyorsan lehet használni ha a ember kiismeri a működését. A készüléken elhelyezett feliratok tökéletesen eligazítják a vásárlókat. Az új palackot rögzítettem a helyére, csatlakoztattam, és ellenőriztem a tömítettségét.

 

Peugeot Boxer-ből lakóautó 23. rész  

Peugeot Boxer-ből lakóautó 25. rész