Boxer

 

2016.10.18-19
Felszereltem egy ideiglenes falat a fürdő elejére. Erre áthelyeztem az elektromos szerelvényeket és az újakat is felraktam. Tehát felkerült az új biztosíték tábla 2 db kismegszakítóval, egy érintésvédelmi (Fi) relével és egy "C" sínre szerelhető kapcsolóüzemű táp és akkumulátor töltő kombóval. Ezek mellé került fel a 220/12v táp is.

 

Ezután elkészítettem a WC alá a magasítást nyitható ajtóval hogy a lefolyó, fűtéscső és egyéb felszerelések hozzáférhetőek maradjanak. Kivágtam és beépítettem a meleg levegő kivezetését is a WC alá. A zuhanytálcát lefedtem ideiglenesen a védelme érdekében. A fakeretet lenolajkencével kezeltem.

Megjavítottam a fűtés elromlott elektronikáját. 

A konyhaszekrény hátuljába befúrtam és beépítettem 2 db szellőzőt alulra. Behúztam 2 hangfalkábelt hátra az oszlopokhoz, ott még majd át kell húznom az egyiket a másik oldalra. Ezután folytattam a szigetelés. A kocsi hátulját sikerült befejeznem alul a felső ágyig, a két hátsó és az oldalsó húzóajtót is. A fürdőszoba elejének szigetelése is elkészült.

 2016.10.21

Ismét eső... De jó a rosszban: csepegett a tetőszellőző ezért kijavítottam a vízszigetelését. Befejeztem a hátsó rész szigetelését a felső ágy felett. helyére  raktam az asztalt is. Kicsit rendet raktam ismét. A konyhaszekrényt lerögzítettem ideiglenesen 2 csavarral. A tetőablak sínjét kicsit kijjebb hajtottam, hogy a szúnyogháló és a napellenző könnyebben mozogjon.

 

Peugeot Boxer-ből lakóautó 13. rész
Peugeot Boxer-ből lakóautó 15. rész