Boxer

2016.09.11
Anyagbeszerzés
Fatelep, Barkácsáruház, OBI. Az utolsó helyen megvettünk egy tábla OSB-t és hazafuvaroztuk. Kinéztünk falburkoló paneleket a későbbiekre.

 

2016.09.12
Anyagbeszerzés
Szavatol Kft. lakókocsibontó: Itt beszereztem a hideg vízcsövet, a zuhanytálcát, a lefolyót hozzá, az "Y" elágazást, egy darab meleg levegő csövet a fűtéshez, ehhez egy "T" elosztót és egy csővéget pillangószeleppel. A kiszemelt asztalláb az volt, de sajnos cső nem volt hozzá, így szomorú szívvel otthagytam.
Interfa Kft. : Minden csak rendelésre, kb. semmilyen felvilágosítást nem sikerült szerezni így itt sem vásároltam asztallábat.
Kempingvilág: 3 m lefolyócső (kedves, segítőkész eladók és sok szép hasznos katalógus ingyen!)
GL Fatelep: 3 tábla rétegelt lemez az alsó és felső ágyakhoz, és ezek hazafuvarozása.

 

2016.09.13
Leszabtuk a dobogó tetejét, kialakítottunk rajta egy nyitható ajtót és egy felemelhető lapot a fűtés miatt. Felszereltem a tolató kamerát a hátsó lámpából befűztem hozzá a tolató lámpa vezetékének hosszabbítását, így akkor kapcsol be amikor a tolatólámpa. A kocsi oldalába bevágtam és felszereltem a fűtés kéményét. Beszabtuk a fürdő padlóját és abba a zuhanytálca helyét is kialakítottuk. Kimértem a tetőablak helyét, kivágtam, majd beszereltük. Ha már a tetőn jártunk, felszereltük a napelemet is. Ehhez felszereltünk egy vízmentes kötődobozt is a kábel bevezetés miatt. A tetőablakot még kívülről is körbekentük szigetelő anyaggal. A pódium alatt elhelyeztem némi víz és lefolyó csövet. 

 

Peugeot Boxer-ből lakóautó 11. rész Peugeot Boxer-ből lakóautó 13. rész